• watisskal_01.png
  • watisskal_02.png

In Memoriam

Helaas moeten wij jullie het droeve bericht melden dat Anne van den Boogaart vrijdag 28 juli 2017 in alle rust en naar eigen wens is ingeslapen. Skål Amsterdam - Haarlem e.o. verliest in haar een zeer gewaardeerd bestuurslid, collega en vriendin met een grote en uitgebreide kennis van de Reiswereld.

Naast haar bestuurslid van Skål Amsterdam - Haarlem was zij ook bestuurslid van de VVKR en STO-reisgarantie.

Anne dank je wel voor je inzet en we zullen je enorm missen.

 

Sinds 1934...

Minimaal éénmaal per maand (m.u.v. juli en augustus), veelal op de vierde of laatste woensdag van de maand, houdt Skål International Amsterdam, Haarlem e.o. een avondbijeenkomst.

Agenda 2017

 

Nieuwsbrief

Skål Amsterdam, Haarlem e.o. geeft regelmatig een nieuwsbrief uit. Wilt u ook op de hoogte blijven en tijdig informatie ontvangen over onze bijeenkomsten, stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ton erelid 16Tijdens ons traditionele Kerstdiner bij restaurant JASPERS op woensdag 21 december 2016 heeft onze President Thijs Hartog ​het erelidmaatschap van Amsterdam-Haarlem e.o. toegekend aan Ton Kenter.

Van harte, Ton, zeer verdiend en Skål!

 
certificaat Ton erelid 16

Frans StaalTijdens het Skål International World Congress dat eind oktober 2016 plaatsvond in Monaco, is Frans Staal met overgrote meerderheid van stemmen gekozen tot Internal Auditor van Skål International.

Gefeliciteerd, Frans!

 

Meet our members

Een greep uit het ledenbestand van Skål International Amsterdam, Haarlem e.o.

De contributie voor 2017 bedraagt € 130,- per jaar.